Festlokal Haga forum

Ljust, fräscht och modernt med full service

Om oss

Letar ni efter en lämplig festlokal för ert bröllop? Eller vill du slå till med en riktigt hejdundrande fest på din 50-årsdag? Oavsett anledning är det alltid rätt att bjuda in till en storslagen fest. Att hitta vänner och släktingar att bjuda in är ingen konst och gästlistan blir ofta längre än man först väntat sig. Det svåra kan vara att hitta rätt lokal. Det är här vi på Festmäklarna kommer in i bilden. Vi är ett litet men erfaret och effektivt företag inom eventbranschen som samarbetar med de bästa restaurangerna och lokaluthyrarna i Stockholm med omnejd.

Hos oss hittar du garanterat rätt lokal utifrån dina önskemål och gästernas antal. På vår hemsida kan du i lugn och ro bläddra mellan lokaler och använda vår smarta sökfunktion för att filtrera ut de lokaler som passar just dig. Här kan du även se totalpris för ett arrangemang med tillval som DJ eller specialmenyer. Ofta finns fördelaktiga erbjudanden på mat och dryck att ta del av.

Våra medarbetare kan hjälpa dig att i samråd med restaurangen eller festvåningen hitta den bästa lösningen för ditt arrangemang, oavsett om ni är ett litet sällskap som söker en intim middagsupplevelse i stillsam atmosfär eller ett företag som vill slå till med firmafest för över 1000 anställda. Hör av dig till oss med dina önskemål – vi fixar det.

En ljus och fräsch lokal som har allt som du behöver för festen!