Festlokal Haga forum

Ljust, fräscht och modernt med full service

Om Haga forum

OM HAGA FORUM

Invid Brunnsvikens strand i södra Hagaparken ligger Haga Forum – en stilren festlokal i en vacker miljö som vi kan rekommendera starkt.

I den luftiga restaurangen en trappa upp sitter ni fyra vid varje bord eller, om ni så önskar, samlade kring långbord. Här brinner en brasa vintertid i den centralt placerade eldstaden. Ni väljer mellan en specialkomponerad trerätters meny eller buffé. I direkt anslutning till restaurangen finns en bar och även utgång till terrassen. Här finns även utrymme för dansgolv där ni kan dansa till liveband eller DJ. Blir ni hungriga framåt småtimmarna finns möjlighet att beställa vickning med varmkorv och Pucko.

Menymässigt placerar sig Haga Forum i svensk husmanstradition med fokus på närproducerade råvaror. Många är de Stockholmare som regelbundet besöker helgbrunchen följt av en promenad i parken. Hyr ni Haga Forum till fest har ni även tillgång till den stora gräsmattan ner mot vattnet, samt till terrassen med oslagbar utsikt över Brunnsviken. En perfekt plats för en välkomstskål.

Den modernistiska byggnaden Haga Forum uppfördes 1963 som Hagaterminalen och var nav för flygbusstrafiken till och från Arlanda fram till totalrenoveringen till restaurang- och konferenscenter år 2000. Den danske arkitekten Hack Kampmanns uttalade vision om en transparent, svävande byggnad märks tydligt även efter renoveringen. Haga Forums läge i brytpunkten mellan stad och natur gör det till en lättillgänglig och samtidigt avskild miljö som lämpar sig väl till fest.

Mat och dryck

En trerätters meny finns att beställa från 442 kr/person och buffé från 518 kr/person. .

Ni kan även beställa ett dryckespaket innehållande 1 välkomstdrink samt 2 glas vin eller öl för 218 kr/person. .

Vickning med varmkorv och Puck kostar 60 kr/person.

Lokalhyra

Lokalhyran ingår i priset per person om ni är fler än 50 personer. I priset ingår även all personal, garderob, musikutrustning och städning efteråt.

Vi erbjuder även hyra av DJ till en kostnad av 7500 kr/kväll. I priset ingår ljud, ljus, rigg och transport samt 4 timmars musikunderhållning.

Tillgänglighet

Restaurangen är handikappanpassad och tillgängligheten för rullstol är god. Hiss finns.

Antal personer

Lokalen rymmer 200 sittande eller 250 minglande gäster. Borden kan arrangeras efter era önskemål.

Tid

Haga Forum går att abonnera från 17:00 till 01:00. Önskar man stanna längre går det att förlänga vistelsen till 03:00 mot en kostnad av 3500 kr/h.

En ljus och fräsch lokal som har allt som du behöver för festen!